Ця сторінка належить до Архіву Фестивалю - 2015.
«Перший Всеукраїнський Фестиваль домашньої консервації» відбувся 19-20 вересня 2015 в Запоріжжі, в самому центрі міста на площі Маяковського.
Фестивалі їжі є дуже популярними у багатьох містах світу. Інтерес до них завжди великий, є це фестиваль національних страв або фаст-фуду. Проте Фестивалю подібної тематики немає ніде в світі.
Ми робили наш захід масовим і яскравим, цікавим як для молоді, так для старшого покоління, привернули до нього увагу регіональних та загальноукраїнських ЗМІ. Також ми маємо мету зробити його традиційним щорічним заходом міста Запоріжжя.
В програмі фестивалю була дегустація і ярмарок виробів народних кулінарів, а також продукції торгових марок і підприємств, відповідних тематиці заходу, майстер-класи з консервації, карвінгу, конкурси серед учасників і відвідувачів, заходи з популяризації здорового харчування і активного способу життя, концертна і розважальна програма, лекції просто неба, фотосесії, виставка літератури, ярмарок та майстер-класи митців, створення «Книги рецептів» фестивалю та збір консервації на благодійні потреби, що за допомогою волонтерів була передана нашим бійцям в зоні АТО.
Детальніше ознайомитись з тематикою і програмою Фестивалю можна на сторінці Положення про Фестиваль.
В 2015 році, партнерами «Першого Всеукраїнського Фестивалю домашньої консервації «Нас не подолати» стала низка громадських організацій і підприємств.
Зв’яжіться з нами і станьте партнером або учасником «Всеукраїнського Фестивалю домашньої консервації» вже зараз!