Ця сторінка належить до Архіву Фестивалю - 2016.
Айно Файно: джеми з лісових ягід Карпатських гір.
Там, де річки збігають прохолодними потоками з гір, де величні смереки зустрічаються з небом, а у Карпатському лісі можливо зустріти бурого ведмедя та благородного оленя, на світ з’являється справжнє диво, яке нам подарувала матінка Природа. Цей простір дарує нам кришталеву воду, чисте повітря та безліч дарів: ягід, трав, меду, грибів та іншої смакоти та користі, якою АйноФайно ділиться з Вами.
Mamaolikoli: Варенье и джемы по авторским рецептам нашей мамы.
Мы готовим варенья и джемы из обычных ягод, овощей и фруктов в необычных комбинациях: шелковично-крыжовниковое варенье, клюквенно-яблочное варенье, яблочно-кивовый джем с имбирем и мятой, черничный джем с лавандой, лимонно-имбирный джем с перцем чили, одуванчиково-лимонное варенье и многое другое!
Громадська організація «Рада жінок-фермерів»
Громадська організація «Рада жінок-фермерів» презентуватиме свою консервацію, законсервовану по як старовинним народним, так і за сучасними і авторським рецептами.
На Фестивалі будуть представлені органічні заготівки з плодів, вирощених в таких районах Запорізької області: Токмацький, Кам’янсько-Дніпровський, Оріхівський, Більмацький, Михайлівський, Вільнянський та Запорізький.
Первинна організація ветеранів війни, праці та військової служби ЖЕУ-60 Шевченківського району
Близько 20 учасників від первинної організації ветеранів війни, праці та військової служби ЖЕУ-60 Шевченківського району представлять свою консервацію, зроблену за домашніми рецептами.
Фермерське господарство “Агроленд” – овочевий партнер Фестиваля!
Фермерське господарство “Агроленд”, яке забезпечує локації та активності Фестиваля овочами і фруктами, а також є партнером Фестивалю по встановленню Національного рекорду України із традиційної закваски капусти, також буде представляти на Фестивалі свою консервацію, зроблену з любов’ю із дбайливо вирощеної городини.
«СОК» — Свежая Органическая Кухня
Полезные продукты сегодня – лучше хороших лекарств завтра!
Здоровое питание, органические продукты, проведение мастер-классов.
У нас Вы можете отведать 15 видов фрешей и множество комбинаций, а также составить свой уникальный коктель из фрешей с добавлением спирулины или витрасса.
На Фестивале основатель и руководитель магазина полезных продуктов “Ягода” и ресторана здорового питания СОК Мария Орловская проведёт лекцию о здоровом питании.
Карамельні солодощі з натуральних інгредієнтів (Карамельна LOL&POP Запоріжжя)
Карамельна LOL&POP Запоріжжя представить на Фестивалі карамельні солодощі з натуральних інгредієнтів, декоровані спеціально для Фестивалю консервації: «Закрутка по-Запорізькі», «Карамельний компот», «Карамельно-овочевий мікс».
Студія свята Юлії Данілюк
Здесь и сегодня они закатывают очень вкусное варенье, а по-жизни они закатывают потрясающие праздники: лучшие свадьбы, девичники, выпускные и конечно же Новый год вместе с Юлией Данилюк – ищите нас на prazdnuem.in.ua
К ним можно подойти и попробовать варенье с пряником и выиграть небольшой приз прямо здесь и сейчас, а также принять участие в розыгрыше еще одного более интересного и масштабного приза.
Лікар – дієтолог Людмила Бібік
Корисною та цікавою інформацією готова поділитися лікар – дієтолог Людмила Бібік. Спеціаліст розповість зі сцени про здорове харчування в форматі міні-лекції.
Майстри консервації, що зареєструвалися індивідуально:
Лариса Хливнюк (Мелітополь) – «Народний кулінар» і майстер з Мелітополя Лариса Хливнюк створює естетику в консервації, особливі закатки з «патріотичним вмістом». Вона продемонструє майстер-класи з декору овочів (карвінгу).
Смірнова Тетяна Володимирівна (Запоріжжя) – Цукати, пастіла, карамель за оригінальними рецептами. Також техніки декору та оздоблення.
Постина Елена Вячеславовна (Запоріжжя) – конфитюры и аджика.
Романенко Тетяна Вікторівна (Запоріжжя) – Дбайливо вирощую духм’яні трави та овочі на власному куточку землі. Майже 10 сортів м’яти, чабрець, шалфей, квіти бузіни та садової троянди додають цілющих сил в кожну чашку чаю. Окрім травяного чаю заготовляю овочеві приправи: висушені влітку овочі зберігають в собі максимум корисних речовин, легко зберігаються та економлять час при приготуванні перших страв. Корисні “вкусняшки” доповнюються авторськими предметами кухоного декору: текстиль, вишивка, предмети з дерева.
Чудіна Олена Володимирівна (Трускавець) – Я – Карпатьска Майстриня! Готую джеми з лісових ягід Карпат, та Карпатські трав’яні чаї, а також мед!
Сус Тетяна Анатоліївна (Запоріжжя) – соління, консервація.
Кочергіна Валентина Федорівна (Вільнянський р-н, с. Матвіївка) – консервація овочів та фруктів.
Парасочка Ірина Миколаївна (Вільнянський р-н, с. Соколівка) – вирощування овочів, фруктів квітів.
Вікторія Вєрозубова (Вільнянський р-н, с. Матвіїївка) – консервація, квіти.
Сергієнко Лілія Василівна (Запоріжжя).